Dziękujemy Państwu za nadsyłane opinie, staramy się je na bieżąco aktualizować. wszystkie-opinie
Ze względu na aktualizacje strony, możliwość wysyłania opinii poprzez formularz WWW została czasowo wyłączona. Nadal można jednak przesyłać opinie na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi. .

182 Komentarzy

  • Krystyna
    piątek, wrzesień 13, 2013
    13.09.2013r. Wielkie podziękowania dla Pani Marty za pomoc dla mojej Mamy, której silne bóle kręgosłupa i stawów prawie uniemożliwiały chodzenie. Przede wszystkim rzetelna analiza wyników i WYTŁUMACZENIE pacjentowi co tak naprawdę jest przyczyną jego problemów zasługuje na najwyższe uznanie. Wszystkie dolegliwości nie zniknęły od razu ale jest poprawa i ważne, że można sobie pomóc samemu w prosty sposób relaksując się na materacu we własnym mieszkaniu. Sama skorzystałam z programu METABOLIZM i niemal od razu zauważyłam poprawę przy wypróżnieniach. A teraz zamiast rozmawiać z mamą przez telefon - po prostu jadę do niej na zabiegi i łączymy przyjemne z pożytecznym....
  • Ewelina
    wtorek, wrzesień 10, 2013
    10.09.2013 Właśnie skończyłam masaże na materacu enabio. Jestem bardzo zadowolona.Duża poprawa,samopoczucie i w ogóle,ale chcę napisać tutaj o wspaniałych rehabilitantkach,które w sposób profesjonalny przekazywały wiadomości o naszym organiżmie i profesjonalnie prowadziły rehabilitacje.Wspaniałe,miłe dziewczyny z dużą wiedzą na ten temat.Materac jest rewelacyjny.
  • Krystyna z Mielca
    czwartek, lipiec 18, 2013
    18.07.2013r. Witam wszystkich, chciałam podzielić się swoją opinią o zabiegach akcji na zdrowie w Mielcu, zabiegi właśnie dzisiaj skończyłam teraz będą chodzićmoi rodzice ja czuję bardzo dobrze po żadnej rehabilitacji nie czułam się tak dobrze chciałabym już mieć materac w domu i masować się bo naprawdę warto. Warto pójśc pomasować się ale też warto pójść żeby dowiedziećsię wielu ciekawych rzeczy. Pani Izabela ma taką ogromną wiedzę i przede wszystkim dar przekazywania
    pozdrawiam serdecznie
  • barbara
    poniedziałek, lipiec 15, 2013
    15.07.2013r. narazie po dwoch dniach jest ok. zobaczymy co będzie dalej.
  • Anna
    niedziela, lipiec 14, 2013
    14.07.2013r. Witam,
    Chciałabym zachęcić wszystkich Państwa którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować, na wzięcie udziału w Akcji na Zdrowie. Sama osobiście miałam przyjemność rok temu brać udział w Akcji we Wrocławiu i wspominam ten czas jak najlepiej. Przez okres kiedy miałam przyjemność brania udziału w akcji bardzo duże wrażenie zrobiło na mnie to jak szybko osoby rozpoczynające serię masaży odczuwały różnicę w samopoczuciu oraz fakt jak częstymi gośćmi były osoby, które już wcześniej zakończyły akcję.
    Jest to jedyne znane mi miejsce gdzie faktycznie osoby prowadzące przejmują się dobrem pacjentów (czy też uczestników Akcji) do tego stopnia, że wracają oni do nich nie z pretensjami a z wdzięcznością.
    Serdeczne pozdrowienia dla Pani Zuzanny, której Akcja na Zdrowie we Wrocławiu zawdzięcza swój sukces.
    Polecam każdemu!
  • Alicja
    piątek, lipiec 12, 2013
    12.07.2013r. Ja powiem krótko: nie wierzyłam... Moi znajomi, przyjaciele namawiali mnie na zabiegi w Gabinecie Akcji Na Zdrowie w Toruniu od kilku miesięcy... Byłam bardzo "oporna"... Ale przyszedł taki moment, że z bólu "chodziłam po ścianach"... Mój mąż, moja córka... Straszliwie cierpieli nie mogąc mi pomóc... Wreszcie uległam i zgłosiłam się na bezpłatną rehabilitację... Rezultat przeszedł moje najśmielsze oczekiwania.... Aż brak mi słów! Dziękuję firmie Vitberg i paniom rehabilitantkom z gabinetu w Toruniu, a zwłaszcza Pani Agnieszce: dzięki Wam odzyskałam nadzieję! Materac Enabio czyni cuda!!!!Obyście działali jak najdłużej! Modlę się o to co dzień - tak wiele osób w naszym kraju cierpi i sądzi, że nie ma dla nich już jakiejkolwiek nadziei... To nieprawda!!!! Szukajcie gabinetów akcji Na Zdrowie- oni Wam pomogą!!!!
    Ala
  • Róża
    piątek, lipiec 12, 2013
    12.07.2013r. Szanowni Państwo,
    od 12 lat cierpię na fibromialgię...Mnóstwo bardzo drogich, prywatnych zabiegów, bardzo drogie leki... I co? I nic... ból ,ból, cierpienie...Wręcz niewyobrażalne....
    Sygnał od najbliższych znajomych o Gabinecie ANZ w Żorach.... Zero nadziei, zero jakiejkolwiek motywacji (wszak mnóstwo innych "cudownych" metod zawiodło)... Niewiarygodne, a jednak... Pierwszy dzień=0, drugi=0, trzeci=czyżby coś mi się wydawało?... Nie jestem pewna.... Czwarty dzień=mniejszy ból... Piąty dzień=przespana cała noc...+niesamowity przypływ sił witalnych!!!! Dziś, po kilku miesiącach stosowania zabiegów na materacu Enabio 2... wreszcie czuję, że żyję!!! Bóg zapłać....
  • Anna z Niska
    poniedziałek, czerwiec 24, 2013
    24.06.2013r. Witam,
    Z tego miejsca bardzo chciałabym podziękować firmie, producentowi za stworzenie takich miejsc jak Gabinet Akcji na Zdrowie w Nisku, korzystałam z masaży przez 6 dni szczerze powiem, że zaskoczyła mnie atmosfera w gabinecie bardzo miłe Panie które tam pracują a Pani Izabela tyle mnie nauczyła jeśli chodzi o dbanie o zdrowie cieszę się że mogłam zakupićmaterac do domu masujęsię według profesjonalnie przygotowanemu planowi zabiegów do domu
    pozdrawiam Anna
  • GABRIELA
    środa, maj 29, 2013
    29.05.2013r. Witam, w naszym domu każdy domownik kożysta z materaca - każdy z nas ma swój ulubiony program. Matarac bardzo nam pomaga w naszych dolegliwościach jesteśmy zadowoleni z jego zakupu i polecamy każdemu. Pozdrawiam Gabriela
  • Jadwiga
    piątek, maj 10, 2013
    10.05.2013r. Biorę udział w krakowskiej akcji "Na zdrowie", jestem pełna podziwu dla pań rehabilitantek - są niesłychanie miłe, taktowne, obalają stereotyp "akwizytora naciągacza", ich informacje na temat zdrowia są rzetelne i konkretne.
    Masaże działają na mnie relaksująco i gorąco polecam materac również ludziom młodym, chcącym dbać o sylwetkę i kondycję a nie zawsze mającym czas na uprawianie sportu.
    Serdecznie pozdrawiam panie z Pachońskiego!
Login to post comments

. Witryna www.vitberg.pl używa i wykorzystuje pliki cookies. Dowiedz się więcej w naszej polityce prywatności.

Akceptuję cookies dla tej strony.

EU Cookie Directive Module Information